Epizoda 6

Veljača 27, 2012 | Komentari |

Komentari

Postoji 9 komentara na ovaj članak.

 1. Bože.Petra @ Ožujak 6, 2012 7:02

  Najljepši je Tomislav *_*

 2. Volim gledati ovu emisiju i drago mi je da se i na ovakav način promovira seoska idila. Vjerujte mi to je prava idila i raj za dušu i mozak. Ta neopterečenost sa glupostima u prirodi nestaje i gubi svaki smisao. Brinu me samo ovi momci koji će valjda prepoznati žito od kukolja… a kukolja je najviše.Tko ne voli raditi i biti u prirodi, neka se ne javlja na taj show.Dečki, pamet u glavu i sretno!!!

 3. ivanu ivana,mati ,stjepanu iva,tomislavu martina,stipi božica

 4. Čisto sumnjam da će Stipe naći ženu za sebe. Momaka poput njega, starinski orjentiranih, ima danas još uvijek, ali žena ne.Takve žene su izumrle nešto poslije mamuta. A on traži upravo takvu.

 5. Ivanu Ana,njegovom bratu Sasi Ivana,drugom bratu Silvija,Tomislavu Martina,Mati Štefica,Stipi Ružica,Stjepanu Iva…

 6. Stipe je toliko iskren!Posjeduje onu iskonsku ljudsku dobrotu,neiskvarenu mnogobrojnim modernim “bolestima”!Željan je ljubavi i pažnje,nadam se iskreno da će je i pronaći!561970 u potpunosti se slažem s vama!i ja bih ih tako “sparila”:-)

 7. Ksenija je toliko dosadna…

 8. Kako bi se ja prijavio ??

 9. Ivanu Ana, Mati Štefica, Tomislavu Barbara, Stjepanu Darija. Stipe je najiskreniji u ciloj priči al nekako najlošije proša. Dobre su one obe samo jedna nije za selo a druga prestara za dicu.

Komentiraj

Recite nam što mislite!?